Opdrachtgevers

  

Waar wij voor staan...

 

Zorgmanagers

Een zorgmanager op de werkvloer stuurt onze flexwerkers aan en wisselt informatie uit met de afdelingshoofden/managers. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze dienstverlening beter en sneller op uw wensen afstemmen.

 

generalisten

Ons personeelsbestand bestaat uit professionals uit alle lagen van de zorg. Of u nu een helpende of (specialistisch) verpleegkundige zoekt, een pedagogisch medewerker of psycholoog… wij maken de juiste match!

 

opleidingen

Om de inzetbaarheid te vergroten, werven en leiden wij onze medewerkers op tot zorggeneralisten. Niks versnippering: onze mensen zijn pedagogisch onderlegd, kunnen met agressie omgang (CFB) een spuit zetten, wassen, verzorgen met verschillende tilliften werken,afluistersystemen voor de nachtwaak bedienen en medicatie geven.

 

Kernteams

Gespecialiseerd in intensieve zorg en/of begeleiding. U kunt ook kiezen voor kernteams van doorgewinterde flexers, gedetacheerden, zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding van cliënten die niet te vangen zijn in de‘reguliere’ hulpverlening.

Onze zorggebieden

Justitiële inrichtingen (gevangenissen,hvb,tbs klinieken,detentiecentra en uitzetcentra)

GGZ

 

Gehandicaptenzorg

                                                                                                                                         

Jeugdzorg (gesloten,besloten en open,settings)

 

Ouderenzorg (VV&VT)

 

Forensische zorg

 

Duurzame (flex-)personeelsoplossingen

Vanuit ons grote bestand van uitzendkrachten en zzp-ers richten wij standaard pools van flexwerkers voor uw organisatie in. Voor de gehele zorginstelling of voor een specifieke afdeling. Hierdoor put uw organisatie/afdeling continu uit de dezelfde pool van zorgprofessionals. U krijgt steeds dezelfde flexwerkers terug: bekende gezichten die uw organisatie/afdeling èn de cliënten kennen!.