Forensische Psychiatrie

 

 zorg van mens tot mens

De zorg voor mensen met een psychische stoornis vraagt om een stabiele en betrouwbare omgeving. Tijdens het behandeltraject moet de cliënt altijd terug kunnen vallen op zijn begeleiders. Livelo Zorg Personeel biedt u als zorginstelling, de mogelijkheid deze stabiele omgeving te garanderen. Terwijl u zelf flexibel over de juiste mensen kunt beschikken.

Gediplomeerd en ervaringsdeskundig Zorgpersoneel

De mensen van Livelo Zorg Personeel zijn gediplomeerd en hebben kennis van verschillende methodes binnen de GGZ bij Forensische Psychiatrische Afdelingen. Met tact weten onze mensen deze doelgroep te begeleiden zodat zij zich gehoord en veilig voelen.  Op een discrete en respectvolle manier helpen zij de cliënt tijdens de behandeling. De vertrouwensband staat hierbij voorop. Onze medewerkers werken doelgericht vanuit het oog punt Signalen opvangen aanpakken en loslaten zodat de mens ruimte krijgt om te groeien in zijn dagelijkse leven.

Autisme, ADHD en PDD NOS

Een stoornis en een Licht verstandelijke beperking zijn op zichzelf al lastig genoeg. In de praktijk blijkt het dat mensen met een stoornis in het autistisch spectrum gevoeliger zijn voor wat er om hun heen gebeurt . Een combinatie die vraagt om deskundigen die op beide vlakken weten waarover zij praten. Livelo Zorg Personeel heeft de mensen voor u beschikbaar die over de kennis beschikken die nodig is om deze cliënten de zorg te geven waar zij recht op hebben.

Onze ervaringen in de GGZ

Livelo Zorg Personeel heeft meer dan 10 jaar ervaring als uitzendbureau in de GGZ, zowel met grotere als kleinere instellingen.

Kennismaken met Livelo Zorg Personeel mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.