Over ons

Livelo Zorg Personeel is een hecht, dynamisch team. Sinds 2000 verbonden met de zorg en welzijn van mensen in de zorgsector. Opgericht vanuit het werkveld door zorgverleners voor zorgverleners met de behoefte om een steentje bij te dragen aan de welzijn van mensen in de zorgsector.Wij kennen de dynamiek van de markt en volgen zeer nauwgezet de ontwikkelingen en mogelijkheden op de markt. Bij Livelo Zorg Personeel houden we in onze dienstverlening rekening met de behoefte en wensen van zowel ons personeel als onze opdrachtgevers, dit doen wij voortdurend door meer individuele aandacht en meer oog voor detail te hebben voor beiden.Door onze kennis van de zorgsector en jarenlange ervaring, brengen wij deskundig en integer opdrachtgevers en zorgverleners bij elkaar. Zo dragen wij samen een steentje bij aan de welzijn van mensen in de zorgsector.

Wij zijn een team dat ook werkt als een team.We supporten elkaar en respecteren elkaar.Met de zorg verbonden zijn wij ervan overtuigd dat eerlijke en integere relaties slagen,indien alle partijen transparant zijn in hun communicatie.continuïteit en wederzijdse loyaliteit,daar streven we naar in al onze relaties. 

 Motto Livelo Zorg : Wil je snel ga dan alleen, wil je wat bereiken ga dan met z’n allen!’ 

Goede zorg begint met de juiste mensen. Elk team en elke groep krijgt in zijn bestaan de nodige stormen te verduren. Er doen zich regelmatig situatiesvoor dat uw locatie tijdelijk ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode, bij een reorganisatie of wanneer er juist plannen zijn om uit te breiden. 

Soms zijn er situaties die u niet van te voren ziet aankomen. Situaties waarbij er snel geschakeld moet worden. Stel u voor:

Er is een crisissituatie op een van uw locaties en uw team heeft met spoed ondersteuning nodig. Of een medewerker meldt zich ziek, waardoor er voor nu en de aankomende periode een gat in het rooster valt. Op die momenten heeft u een betrouwbare partner nodig. Een partner waar u van op aan kunt, iemand die u kunt vertrouwen.

 

zorgpersoneel met tact

Livelo Zorg Personeel staat voor topniveau in de zorg- en hulpverlening. Wij zijn een specialistisch uitzendbureau in de zorgsector. Met ons back-up team ondersteunen wij u om de kwaliteit en continuïteit van zorg te kunnen blijven garanderen.

Wij beschikken over een groot netwerk en database van begeleiders met uiteenlopende achtergronden die gepokt en gemazeld zijn in de praktijk. Die ruime ervaring hebben met verschillende doelgroepen. Stevige begeleiders met een passie voor zorg, die niet terugschrikken voor complexe opdrachten. Of het nu gaat om moeilijk verstaanbaar gedrag, agressie of crisissituaties. Het back-up team van Livelo Zorg Personeel staat klaar wanneer u dat nodig heeft.

Wij zijn Livelo Zorg Personeel, wij staan voor topniveau in de zorg en wij kijken uit naar een interessante ontmoeting.