Kernwaarden

Flexibel: personeel waar en wanneer u het  nodig heeft. Onze database bestaat uit  professionals uit heel Nederland. Dat betekent dat wij ook bij een acute hulpvraag binnen korte termijn voor vervangend personeel kunnen zorgen. Daarnaast bieden wij personeel dat zich makkelijk beweegt tussen verschillende afdelingen. Personeel dat uw methodiek snel absorbeert en meeneemt in zijn handelen.

Betrouwbaar: Vertrouwen is belangrijk in de zorg- en hulpverlening, daar zijn wij ons zeker van bewust. Een van de criteria waarop wij ons personeel aannemen is dat vertrouwen. Daarnaast komen wij afspraken na, afspraak is afspraak. U kunt altijd op ons rekenen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op feestdagen.  

Professioneel: Uiteindelijk draait het om het personeel dat wij leveren. Een diploma is voor ons niet genoeg. Wij nemen alleen personeel aan dat de juiste karaktereigenschappen heeft. Inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, dat is wat wij belangrijk vinden.

Inlevingsvermogen: Het personeel dat wij bieden heeft een grote dosis inlevingsvermogen, en weet zich snel aan te passen aan de situatie. Dat is essentieel om snel aan de slag te kunnen.

Onze belofte

Personeel in de zorg is essentieel. Maar er is een verschil tussen personeel, en het personeel dat wij u bieden. De belofte die wij aan u doen is kort, maar krachtig.

‘’Wij beloven ons altijd in te zetten om binnen twee uur een passende oplossing te vinden voor uw hulpvraag.’’  Beloofd is beloofd.