Onze diensten

Uitzendkrachten
Uitzendkrachten zijn de perfecte oplossing om personeelstekorten bij te vullen. Zo hebben zorginstellingen altijd flexibele medewerkers tot hun beschikking.
Detachering
Personeel die zijn gekwalificeerd door middel van een strenge selectieprocedure. Bij detachering vindt Livelo de geschikte vaste medewerkers voor uw bedrijf.
Payroll
Livelo levert de beste medewerkers op basis van payroll, zodat u professioneel gespecialiseerd personeel in uw zorginstelling heeft rondlopen met kwaliteiten.
Maatwerk
Voor specialistisch werk zijn specifieke vaardigheden nodig. Daarom is het in complexe situaties handig de juiste opleiding en expertise te hebben.

Doelgroepen

Ouderenzorg
In de afgelopen jaren is de ouderenzorg enorm veranderd. Er wordt tegenwoordig veel meer naar de wensen en behoeften van de ouderen gekeken.
Gehandicaptenzorg
Van lichte tot intensieve zorg. Doordat er verschillende beperkingen zijn, wordt er op vele manieren zorg verleend in de gehandicaptenzorg.
Jeugdzorg
Kinderen en jongeren verdienen het om in een veilige omgeving op te kunnen groeien. In de jeugdzorg staat het belang van het kind of de jongere voorop.
Verslavingszorg
Wanneer recreatief gebruik overgaat op chronisch misbruik van middelen en/of gedrag, kunnen problemen ontstaan. Verslavingszorg helpt hierbij.
GGZ
Bijna de helft van alle mensen in Nederland krijgt ooit te maken met een psychische aandoening. De GGZ voorkomt, helpt, en geneest.
VVT
Als iemand niet meer zelfstandig thuis kan wonen, bijvoorbeeld door gezondheidsproblemen, helpt de VVT. De hulp hangt af van de behoefte van de oudere.
Complexe zorg
De zorg wordt steeds complexer. Denk hierbij aan patiënten met verschillende ziektes, zeldzame aandoeningen, en de vraag naar specialistische GGZ.
Specialistische hulpverlening
Met certificaten onderscheidt een professionele organisatie zich, en laat het zien te voldoen aan regelgevingen en kwaliteitseisen.
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?