Crisisinterventie

Crisiszorg

Crisisinterventie of Crisiszorg

Crisisinterventie is mogelijk in veel verschillende vormen. Een vastgelopen cliënt of team heeft vaak een oorzaak. Crisiszorg is ten allen tijde gericht op het creëren van rust. De keuze om na het terugkeren van de rust, het leven van de cliënt weer op te bouwen wordt meestal als afzonderlijk traject gestart. Wij noemen dit casemanagement.

Onze visie is dat crisiszorg het beste plaats kan vinden op de huidige woonlocatie van de cliënt. Soms is het te voorbarig om direct de keuze te maken om een cliënt naar een andere woning uit te plaatsen. Wij adviseren meestal om eerst crisiszorg te bieden, rust te creëren en van daaruit te kijken of het team en de organisatie de cliënt willen behouden. In sommige gevallen is het beter om te kijken naar een andere locatie die beter aansluit bij de behoeften van de cliënt. Op het moment dat er een uitplaatsing volgt om Crisisinterventie te bieden, wordt er alsnog besloten om een langdurige oplossing elders te vinden. dan heeft de cliënt twee verhuizingen te verwerken.

Crisisinterventie voor iedereen
Crisisinterventie en crisiszorg | Uitzendbureau Livelo

Begeleiding voor iedereen

Cliënten met autisme bijvoorbeeld, zijn erg gebaat bij duidelijkheid en voorspelbaarheid. Op een bekende locatie kan het terugbrengen van rust sneller verwezenlijkt worden. Livelo Zorg Personeel is in staat om elke gewenste vorm van begeleiding te bieden op de locatie zelf.

Echter zijn er situaties waarin de veiligheid extreem in het geding komt. Hierbij is een interne (tijdelijke) verhuizing soms noodzakelijk, de begeleiding van Livelo Zorg Personeel verhuist gemakkelijk mee.

Bij permanente uitplaatsing verzorgt Livelo Zorg Personeel graag een warme overdracht.

Samenwerken met Livelo

Voor elke situatie hebben wij een oplossing en kunnen wij een passende offerte uitbrengen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar info@livelo.nl Telefonisch contact bij noodsituaties 06-18147507 (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar)
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?