Professionals

Professionele zorg

Jarenlange ervaring in de zorg en welzijn

Op zoek naar professionals in zorg en welzijn?
Livelo Zorgpersoneel heeft een duidelijke visie over de inhoud van kwalitatief goede zorg. In deze visie staat de cliënt centraal en niet zijn gedrag. Wij gaan uit van gelijkwaardigheid en ondersteunen mensen om de regie uit te voeren over hun eigen leven. Dit houdt in dat wij altijd kijken naar de mogelijkheden van de cliënt. We zoeken naar de vraag die schuil gaat achter het gedrag van de cliënt zonder dat gedrag te veroordelen. Op deze manier laten de zorgprofessionals van Livelo Zorgpersoneel zien hoe begeleiden kan zonder te beheersen, want juist door de vraag te zien kan er gezocht worden naar oplossingen waardoor het gedrag van een cliënt uiteindelijk veranderd.

Jarenlange ervaring in de zorg en welzijn
Eerlijke zorg en welzijn

Open en eerlijk zorg

Livelo Zorgpersoneel werkt vanuit het beginsel ‘schouder aan schouder’. Wij bieden collega’s die gelijkwaardig meewerken en afstemming zoeken met de vaste medewerkers van een afdeling. Samen met het vaste team werken we vanuit rust en veiligheid waardoor er vertrouwen ontstaat en zich mogelijkheden aanbieden tot nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Jarenlange ervaring versterkt onze overtuiging dat dit echt werkt. Tijdens het begeleiden, opleiden en coachen leggen wij de nadruk op het verhogen of het terugbrengen van het plezier in het werken met bijzondere mensen.

Ondernemend

De kracht van Livelo Zorgpersoneel ligt in het feit dat onze zorgverleners in de zorg en welzijn stuk voor stuk ondernemers zijn waardoor onze opdrachtgevers te maken krijgen met gemotiveerde mensen die zich bewust zijn van hun eigen kwaliteiten en verantwoordelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en werken vraaggericht. Livelo Zorgpersoneel neemt deel aan overleggen rondom cliënten met probleemgedrag en zoekt daarin samen met onze opdrachtgever naar oplossingen. Wanneer er een vraag komt waaraan wij niet kunnen voldoen, zullen wij dat altijd eerlijk zeggen. Ook zelfreflectie behoort tot een kracht van ons ondernemerschap.

Deskundig en ondernemend in zorg en welzijn

Livelo Zorgpersoneel biedt zorgprofessionals met ruime ervaring en kennis van zaken. Zij kunnen risico’s inschatten, zijn besluitvaardig op cruciale momenten en kunnen hun handelen inhoudelijk verantwoorden. Wanneer onze zorgprofessionals op een afdeling starten doen zij dit met een open vizier. Bestaande afspraken en begeleidingsrichtlijnen worden nageleefd. We werken samen en zoeken afstemming op de afdeling.

Deskundig en ondernemend in zorg en welzijn
Zorg en welzijn Voorbeeldfunctie

Zorg en welzijn Voorbeeldfunctie

De begeleiders en zorgverleners van Livelo Zorgpersoneel hebben een voorbeeldfunctie en zullen het vaste team feedback geven. Daarbij staan zij ook open voor feedback van de vaste begeleiders en zorgverleners. Verbeteringen die ontstaan vanuit een gemeenschappelijk draagvlak zijn constructief en een lang leven beschoren. Bij het vinden van oplossingen in de zorg en welzijn zoeken we aansluiting op de reeds bestaande kwaliteiten en zullen door middel van het delen van ervaringen en het uitwisselen van kennis een start maken tot verandering en groei. Ook naar de cliënt toe hebben de begeleiders en zorgverleners van Livelo Zorgpersoneel een open en positieve houding en kijken zij vooral naar wat iemand wel kan.

‘Een cliënt met een stoornis in het autistisch spectrum heeft ‘lunchen’ als onderdeel op zijn dagprogramma staan. De cliënt loopt met een begeleider van Livelo Zorgpersoneel mee naar de woonkamer, waar hij wordt geconfronteerd met een andere begeleider die de was staat te vouwen aan de eettafel. Hierdoor raakt de cliënt in de war en gooit de eettafel omver. In plaats van boos op hem te worden en negatieve consequenties aan zijn gedrag te hangen, begrijpen de begeleiders dat ze zijn situatie niet helder genoeg hebben neergezet. Ze herstellen dit door de tafel te dekken en geven de cliënt de ruimte om te herstellen. Daarna maken zij op een positieve manier contact met de cliënt en kunnen beginnen met de lunch. In plaats van de cliënt iets kwalijk te nemen kijken de begeleiders eerst naar hun eigen gedrag en naar de omgeving.’

Kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd! “tegen een eerlijke prijs"

  • 24/7 bereikbaar
  • Centrale planning en aansturing
  • Duurzame (flex-)personeelsoplossingen
  • Generalisten en specialisten
  • Kernteams
  • Digitaal kwaliteitsregister
  • Onze zorgmanagers staan voor een goede samenwerking met u!
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?