Werving en selectie

Werving en selectie van professionals

Vanaf nu komen knelpunten in uw dienstrooster niet meer voor!

Werving en selectie van de beste zorgprofessionals in de zorg. Livelo Zorgpersoneel biedt u innovatieve en solide flexwerk-oplossingen, waardoor u ten alle tijde beschikt over ervaren zorgprofessionals. Livelo Zorgpersoneel biedt door middel van een centraal platform van zzp’ers en flexwerkers op uitzendbasis een aantoonbare brede ervaring van personeel in de zorgsector. Hierdoor voldoen ze aan uw competentieprofiel. Onze zorgmanagers werken nauwgezet met u samen. Ze denken met u mee en brengen de gewenste competenties in kaart. Bovendien kennen onze zorgprofessionals. De juiste gekwalificeerde zorgprofessionals met uw instelling. U kunt ook kiezen voor kernteams van zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding. Deze begeleiding is van cliënten die niet te vangen zijn in de ‘reguliere’ hulpverlening.

Werving en selectie in de zorg
Werving en selectie | Zorg en welzijn - Uitzendbureau Livelo

Werving en selectie Digitaal kwaliteitsregister

Bij het matchen van de juiste zorgprofessionals met uw instelling of uw particuliere zorgvraag hebben onze zorgmanagers de beschikking over een intern digitaal kwaliteitsregister. Hierin zijn vooral de competenties van alle zorgprofessionals die met Livelo Zorgpersoneel samenwerken opgenomen en in één oogopslag inzichtelijk.

Dus bent u op zoek naar uw eigen verzorgende, verpleegkundige òf heeft u ondersteuning nodig bij het op de rit krijgen van uw leven en zoekt u persoonlijke begeleiding… Neem dan contact met ons op.

Werving en selectie Digitaal planningssysteem

Livelo Zorgpersoneel maakt gebruik van een digitaal werving selectie planningssysteem, waardoor de match met de juiste zorgprofessionals binnen enkele minuten gemaakt kan worden.

Digitaal planningssysteem | Werken in de zorg

Werving en selectie van zorgprofessionals

Wij werven de beste mensen en leiden deze op tot Zorg professionals

Zorg en welzijn | Zorg professionals - Uitzendbureau Livelo
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?