Re-integratie

Re-integratie

Re-integratie diensten van Livelo. Livelo Zorgpersoneel vindt het uitermate belangrijk dat iedereen die ver van de banenmarkt af staat, toch een passende arbeidspositie kan vinden. De grote afstand kan zijn als de ellende compleet is en het einde zoek is, als mensen het zelf echt niet meer redden en omgeving en instanties het laten afweten, door verslaving, schulden, gedragsproblematiek, een verstandelijke beperking en/of een psychische of psychiatrische achtergrond (denk aan: Burn Out, Borderline, PDD NOS, ADHD, ADD, autisme, etc.).

Livelo Zorgpersoneel zet zich voor 100% in voor:

  • mensen in de ziektewet
  • mensen met een WAO-, WIA-, of Wajong-uitkering
  • werknemers in een outplacementtraject
  • mensen met een taakstraf
Re-integratie voor iedereen | Livelo Re-integratie
Meer dan Re-integratie | Livelo Re-integratie

Meer dan Re-integratie

Re-intergratie kan alleen succesvol zijn als de basis in orde is. Livelo Zorgpersoneel helpt niet alleen met zoeken naar een passende baan, maar helpt mee aan het bouwen van deze basis. Onder deze basis vallen bijvoorbeeld: de financiën op orde, een solide thuissituatie een een psychische en fysieke gezondheid. Livelo Zorgpersoneel gaat dus verder dan alleen werk zoeken en verschilt dus in de werkwijze vergeleken met de reguliere re-intergratiebureaus.

Wat gaan wij nog meer voor je doen?

  • Begeleiden en bemiddelen naar regulier werk heeft te allen tijde de voorkeur. U komt in contact met potentiële werkgevers om te kijken of dit een passende match is. Wanneer dit het geval is, wordt er gekeken of er toegewerkt kan worden tot (minimaal) een jaarcontract. Livelo Zorgpersoneel staat u bij in de ontwikkeling van (sociale) werknemers- en sollicitatievaardigheden.
  • Het produceren van werk komt in beeld als het begeleiden en bemiddelen naar regulier werk nog niet van toepassing is. Dit kan zijn omdat u bijvoorbeeld een te kort aan vaardigheden, cursussen en opleiding heeft, of omdat u nog niet volledig belast mag/kan worden. Er wordt gekeken wat alle kansen en mogelijkheden zouden kunnen zijn. 

Samenwerken met Livelo

Wilt u samenwerken met de beste professionals?
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?