Opdrachtgevers

Personeel inkopen in een handomdraai!

Personeel nodig in de zorg? De zorg verandert continu in een razend tempo. Daardoor blijven wij up to date. We blijven meegaande zorgprofessionals verbinden met relevante instellingen en particulieren.

Met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) zijn gemeenten verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de ondersteuning aan mensen met een beperking. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. Hiermee beoogt het kabinet dat zorg en hulpverlening laagdrempeliger en efficiënter zal worden ingericht.

Hierin ziet de overheid een belangrijke rol voor de kleine zelfstandige ondernemer (zzp-er), flexwerkers en gedetacheerden in de zorg. Door een aanbod beschikbaar te stellen van deze krachten, draagt Livelo haar steentje bij.

Zorg personeel huren?

Waar staat uitzendbureau Livelo voor

Zorgmanagers
Een zorgmanager op de werkvloer stuurt onze flexwerkers aan en wisselt informatie uit met de afdelingshoofden/managers. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij onze dienstverlening beter en sneller op uw wensen afstemmen.
Generalisten
Ons personeelsbestand bestaat uit professionals uit alle lagen van de zorg. Of u nu een helpende of (specialistisch) verpleegkundige zoekt, een pedagogisch medewerker of psycholoog… Wij maken de juiste match voor uw bedrijf.
Opleidingen
Om de kwaliteit en inzetbaarheid binnen alle zorg niveaus te vergroten, werven en leiden wij onze medewerkers op tot zorg generalisten.Wij vinden het belangrijk dat onze Professionals meebewegen en geprikkeld worden om zich te blijven ontwikkelen.
Kernteams
Gespecialiseerd in intensieve zorg en/of begeleiding. U kunt ook kiezen voor kernteams van doorgewinterde flexers, gedetacheerden, zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding van cliënten.
Zorg personeel voor opdrachtgevers

Onze zorggebieden

  • Justitiële inrichtingen (gevangenissen, hvb, tbs klinieken, detentiecentra, uitzetcentra,en COA (AMV afdelingen )
  • GGZ (Geestelijke gezondheidszorg)(FPA,FHIC,FPK,en FBW afdelingen)

Vanuit ons medewerkersbestand stellen wij een vaste pool samen voor de gehele zorginstelling of voor een specifieke afdeling. Daarmee krijgt u steeds dezelfde flexwerkers terug: bekende betrouwbare gezichten die uw organisatie/afdeling èn de cliënten kennen!

Kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd! “tegen een eerlijke prijs"

  • 24/7 bereikbaar
  • Centrale planning en aansturing
  • Duurzame (flex-)personeelsoplossingen
  • Generalisten en specialisten
  • Kernteams
  • Digitaal kwaliteitsregister
  • Onze zorgmanagers staan voor een goede samenwerking met u!
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?