Uitzenden en detacheren

Uitzenden en detacheren

Detacheren? heeft u snel en professioneel personeel nodig? Ons personeel is beschikbaar wanneer u er naar op zoek bent. Dat kan zijn voor een dag, maar ook voor een jaar. Wij bieden zowel langdurige vervanging als personeel op flexbasis. Ook bij de behoefte aan een interim-team kunnen wij helpen. Hierdoor formeren wij dan een team van professionals die u kan ondersteunen bij het opzetten van een groep. Dat is volledig afhankelijk van uw vraag. We overleggen graag met u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Uitzenden en detacheren
Detacheringsbureau Livelo | Wij hebben de beste zorgprofessionals

Uitzenden en detacheren

Livelo Zorg Personeel beschikt over een grote pool van begeleiders die ruime ervaring hebben met verschillende doelgroepen in de jeugd– en gehandicaptenzorg. Of het nu gaat om doelgroepen met verbale en/of fysieke agressie, moeilijk verstaanbaar gedrag, (SG)LVG of cliënten die 1 op 1 crisisbegeleiding nodig hebben. Onze mensen schrikken niet terug voor complexe opdrachten. Ze hebben lef en durven hun verantwoordelijkheid te nemen. Staan voor veiligheid, vertrouwen en een positieve benadering. Samen met u brengen zij de zorg voor uw klanten naar een hoger niveau. Wij zijn Livelo Zorg Personeel en we staan voor topniveau in de zorg. Wij kijken uit naar een interessante samenwerking.

Livelo zorgt voor voldoende lucht in uw personeelsbestand bij:

 • Ziekte/verlof
 • Onverwachte onderbezetting
 • Seizoensgebonden onderbezetting (vakantie)
 • Projectondersteuning
 • Reorganisatie

Met uitzenden is de continuïteit en de kwaliteit van uw dienstverlening gegarandeerd.

Detacheren

Detacheringskrachten zijn zorg medewerkers die een vast dienstverband hebben met Livelo Zorg Personeel. Die kunnen ingezet worden voor langer lopende projecten en grote pieken om structurele flexibiliteit te creëren. Met name op een afdeling die meer behoefte heeft aan structurele inzet. Deze medewerkers zijn al langere tijd bij Livelo Zorg Personeel in dienst en hebben hun vaardigheden bewezen bij meerdere opdrachtgevers. Door hun grote betrokkenheid biedt de detacheringskracht u meer zekerheid. Ook bij specialistische projecten is de inzet van een volledige team detachering krachten vaak een goede oplossing.

Wij zorgen voor voldoende lucht in uw personeelsbestand bij:

 • Vakantie verlof
 • Zwangerschap verlof
 • Ziekte/verlof
 • Seizoensgebonden onderbezetting (vakantie)
 • Projectondersteuning
 • Reorganisatie

Tot slot biedt detacheren een verlengde proeftijd, met minimale binding aan eigen organisatie. Echter met detacheren is de continuÏteit en de kwaliteit van het werk gegarandeerd.

Detacheren? Wij leveren de beste zorgprofessionals van Nederland

BackUp Team

Heeft u met spoed ondersteuning nodig op een van uw locaties, omdat er een crisissituatie dreigt of een medewerker meldt zich ziek? Neem direct contact op met Livelo. Wij zorgen ervoor dat er binnen twee uur een medewerker op uw locatie aanwezig is.
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?