Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

Iedere cliënt is uniek, en dus anders. Want: waar gaat het nu eigenlijk om bij deze kwetsbare en angstige mensen met een verstandelijke beperking? Wat vragen zij en wat hebben zij nodig?

Zij hebben dezelfde behoefte als ieder ander mens. Zij hebben behoefte aan veiligheid, vertrouwen, echt contact en waardering van anderen. Ze willen normale dingen kunnen doen, waar ze trots op kunnen zijn. Invloed hebben op hun eigen leven en voldoende ruimte ervaren om zichzelf te mogen zijn.

Een positief contact met de directe ondersteuners is hiervoor van essentieel belang. De benaderingswijze en het gedrag van de directe begeleiders kan dan een enorm verschil maken. Dit beseffen wij ons bij Livelo Zorg Personeel maar al te goed. Want juist in de manier van contact maken en benaderen onderscheiden mensen van Livelo Zorg Personeel zich van andere uitzendkrachten. Onze mensen hebben lef, zijn positief ingesteld en staan er juist als de spanning hoog oploopt. Heeft u direct personeel nodig met een zorghart? neem dan contact met ons op.

Gehandicaptenzorg door professionals | Uitzendbureau Livelo
Professionele gehandicaptenzorg | Uitzendbureau Livelo

Professionele zorg begeleiding

De expertise van de mensen van Livelo Zorg Personeel komt het beste tot zijn recht in de praktijk. Want in de praktijk gebeurt het. Zij zijn in de eerste plaats groot geworden in de klei, hebben de nodige praktijkervaringen met verschillende doelgroepen en weten precies wat er van hen verwacht wordt. Onze ervaren mensen zien wat nodig is, zijn bereid dit te doen en doen dit ook. Wij begrijpen de knelpunten bij medewerkers en cliënten. Inlevingsvermogen, gelijkwaardigheid, deskundigheid en respect voor ieders autonomie staan bij ons voorop.

Wij trainen en coachen onze medewerkers hierop en blijven ze volgen om kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Lichamelijke of verstandelijke beperkingen betekenen niet automatisch een beperking in het leven. Ook mensen met een beperking hebben recht op een mooi leven, en onze medewerkers helpen daar graag in mee. De gehandicaptenzorg kent een diverse doelgroep, met diverse behoeften aan zorg. En die zorg wordt de hele dag geleverd, bij het wonen en het werken, maar ook op het gebied van gezondheid en veiligheid. Onze toegewijde professionals hebben ervaring op alle werkgebieden. Zij kunnen dan ook ingezet worden bij cliënten die leven in een woonvoorziening en bij cliënten die begeleid wonen. Maar ook bij dagactiviteiten en als ambulant begeleider.

Kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd! “tegen een eerlijke prijs"

  • 24/7 bereikbaar
  • Centrale planning en aansturing
  • Duurzame (flex-)personeelsoplossingen
  • Generalisten en specialisten
  • Kernteams
  • Digitaal kwaliteitsregister
  • Onze zorgmanagers staan voor een goede samenwerking met u!
Gehandicaptenzorg
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?