Kind en Jeugd

Kind & Jeugd

zorg van mens tot mens

kind en jeugd zorg nodig? U heeft het beste voor met uw cliënten. U verlangt flexibiliteit en inzet van uw personeel, om elke dag opnieuw de beste zorg te geven. Dit vraagt om professionals, maar vooral om mensen. Mensen die elkaar vertrouwen en weten dat hun collega’s klaar staan als dat nodig is. Weet u die mensen ook buiten de deur te vinden, op momenten dat u handen te kort komt?

Kind en Jeugd | Zorg van mens tot mens
Waarom uitzendbureau Livelo zorgpersoneel?

Waarom Livelo Zorg Personeel als uitzendbureau?

Onze begeleiders sturen groepsprocessen en benaderen kinderen en jongeren op een natuurlijke manier. Door kennis van leeftijdfases hebben zij begrip voor hun individuele ontwikkelingsfase. Van daaruit gaan wij op zoek naar de mogelijkheden. Begrenzen waar nodig en loslaten waar kan. Onze mensen werken doelgericht door signalen op te vangen en door aan te pakken. Zodat ieder mens de nodige ruimte krijgt om te groeien in het dagelijkse leven.

Specialisten in kind en jeugd

Binnen het team van Livelo van ruim 300 mensen met diverse achtergronden hebben wij specialisten op elk vlak. Kind en jeugd is één van onze specialismen. Voor elke situatie hebben wij de juiste mensen:

  • Pedagogische Hulpverleners
  • zorgverleners
  • groepsleiders
  • sociotherapeuten

Vanuit ons kantoor in Waardenburg zetten wij in het hele land mensen uit voor de beste zorg voor deze doelgroep. Wij zijn dus altijd in de buurt als u ons nodig heeft.

Specialisten in kind- en jeugdhulpverlening | Uitzendbureau Livelo zorgpersoneel

Onze ervaring met kind-en jeugdzorg

Livelo Zorg Personeel heeft meer dan 10 jaar ervaring als uitzendbureau in de jeugdzorg, zowel met grotere als kleinere instellingen.

Onze ervaring met kind-en jeugdzorg
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?