Zorg van mens tot mens

Zorg begeleiding door professionals

Heeft u zorg begeleiding nodig? Dan bent u bij Livelo aan het juiste adres. U heeft het beste voor met uw cliënten. U verlangt flexibiliteit en inzet van uw personeel, om elke dag opnieuw de beste zorg te geven. Dit vraagt om professionals, maar vooral om mensen. Mensen die elkaar vertrouwen en weten dat hun collega’s klaar staan als dat nodig is. Weet u die mensen ook buiten de deur te vinden, op momenten dat u handen te kort komt?

Zorg van mens tot mens | Livelo zorg begeleiding
Zorg begeleiding | Uitzendbureau Livelo

Waarom Livelo Zorg Personeel als uitzendbureau?

Livelo Zorg Personeel is een uitzend- en detacheringsbureau met het beste zorgpersoneel gespecialiseerd in zorg begeleiding, crisissituaties en gedragsproblematiek. Wij staan altijd voor u klaar. Ook op de meest ongelukkige momenten. Door ervaring en opleiding van onze mensen weet u zeker dat u alleen het beste in huis haalt. Voor u, uw personeel en uw cliënten. Daar zorgen wij voor.

Gehandicaptenzorg specialisten

‘Vanuit een zorginstelling komt de vraag voor 2-op-1 begeleiding van een cliënt. Deze cliënt vertoont grensoverschrijdend gedrag en zit daarom de hele dag op zijn kamer.
De begeleiders van Livelo Zorgpersoneel geven na een paar dagen aan dat de omstandigheden waarin de cliënt leeft ethisch niet verantwoord zijn. Hierdoor ontstaat er een meningsverschil met het vaste team dat vindt dat deze cliënt wel op deze manier begeleidt moet worden. Vanuit Livelo Zorgpersoneel wordt besloten de opdracht onder deze omstandigheden niet voort te zetten. Door nogmaals met elkaar in gesprek te gaan, stelt de opdrachtgever zijn inzicht bij en waardoor we verder konden met de samenwerking.’

Binnen ons team van ruim 250 mensen hebben wij specialisten op elk vlak. Gehandicaptenzorg is één van onze specialismen. Voor elke situatie hebben wij de juiste mensen:

  • pedagogische medewerker
  • sociotherapeuten
  • groepsleiders
  • activiteitenbegeleiders

Vanuit ons kantoor in Tiel en waardenburg zetten wij in het hele land mensen uit voor de beste zorg voor deze doelgroep. Wij zijn dus altijd in de buurt als u ons nodig heeft.

Gehandicaptenzorg begeleiding | Uitzendbureau Livelo

Samenwerken met Livelo

Wilt u samenwerken met de beste professionals?
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?