Gezondheidszorg

Mens&werk

Zorg Personeel in de Gezondheidszorg nodig? Uitzendbureau Livelo is gespecialiseerd in de zorg en welzijn. Onze professionals werken door heel Nederland om de beste zorg te kunnen bieden. Wij bieden de beste zorg voor iedereen. Heeft u direct hulp of personeel nodig? neem dan contact met ons op.

Geestelijke Gezondheidszorg
Forensische Psychiatrie
Ambulante hulpverlening
Livelo gezondheidszorg

Zorgtalenten

 Zorg op top niveau

Op zoek naar professionals in de gezondsheidszorg ?
Livelo Zorgpersoneel heeft een duidelijke visie over de inhoud van kwalitatief goede gezondheidszorg. Onze specialisatie is dat wij het beste personeel screenen die de juiste zorg kunnen leveren. Zorgtalenten die zich (door)ontwikkelen, getraind en met passie de-escalerend werken. Bij ons staat de cliënt altijd centraal en niet zijn gedrag. Onze zorgharten werken vanuit respect,  gelijkwaardigheid en liefde voor de zorg. Ondersteunen mensen om de regie uit te voeren over hun eigen leven. Dit houdt in dat wij altijd kijken naar de mogelijkheden van de cliënt. We zoeken naar de vraag die schuil gaat achter het gedrag van de cliënt zonder het gedrag te veroordelen. Op deze manier laten de zorgprofessionals van Livelo Zorgpersoneel zien hoe begeleiden kan zonder te beheersen, want juist door de vraag te zien kan er gezocht worden naar oplossingen waardoor het gedrag van een cliënt uiteindelijk veranderd.

Werken in de Gezondheidszorg

Wil je werken in de Gezondheidszorg? Uitzendbureau Livelo is altijd op zoek naar professionals die de beste zorg kunnen bieden aan cliënten. Kijk op onze vacature pagina welke vacatures er beschikbaar zijn. Of neem contact met ons op.

Werken in de gezondheidszorg | Uitzendbureau Livelo

Samenwerken met Livelo

Wilt u samenwerken met de beste professionals?
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?