Livelo gehandicaptenzorg

Specialisaties

Bent u op zoek naar personeel in de gehandicaptenzorg ? Wij zorgen dat u de juiste zorgharten krijgt op de juiste plek ! Heeft u direct hulp of personeel nodig? neem dan contact met ons op.

Gehandicaptenzorg
Zorg begeleiding
Veilig Zorgbegeleiders

Gehandicaptenzorg

Van mensen met een lichamelijke beperking of personen met een lichte verstandelijke handicap en mensen met een ernstige beperking. Ze vallen allemaal onder de gehandicaptenzorg. Uitzendbureau Livelo uit Tiel is gespecialiseerd in de gehandicaptenzorg en weet hoe je deze mensen moet begeleiden door middel van bijvoorbeeld professionele begeleiding.

Livelo is er voor alle mensen met een verstandelijke beperking: van jong tot oud, van licht tot zeer ernstig verstandelijk beperkt, met of zonder bijkomende andere beperkingen. Thuis of in een gezin, op zichzelf wonend of in een speciale woonvoorziening. Op school, in een dagcentrum of in een vrij bedrijf.
Gehandicaptenzorg? | Uitzendbureau Livelo
Werken in de gehandicaptenzorg? | Uitzendbureau Livelo

Werken in de Gehandicaptenzorg

De gehandicaptenzorg biedt zorg en ondersteuning aan mensen met diverse beperkingen. Er zijn verschillende doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg. Zo kun je zorgen voor bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking of zintuiglijke beperking. Veel mensen met een beperking hebben hulp, ondersteuning of intensieve begeleiding nodig, want iedere beperking vraagt om een eigen omgang en aanpak. Mensen met beperkingen willen graag een leven leiden dat past bij hun wensen en mogelijkheden. Het doel van de gehandicaptenzorg is hen daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen .

Samenwerken met Livelo

Wilt u samenwerken met de beste professionals?
×

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of opmerkingen? chat dan met één van onze medewerkers.

× Vragen of afspraak maken?